Kaymakam Abban sorunları yerinde dinliyor

Halkla Buluşma toplantısı düzenleyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, bu ay da Fevzipaşa Mahallesinde bulunan bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Çerkezköy 16.01.2017 19:16:00 0
Kaymakam Abban sorunları yerinde dinliyor

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Jandarma Komutan Vekili J. Kd. Bçvş. Fevzi Bayram,  Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili İsmail Gökdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinlemek, varsa çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak için Halkla Buluşma Toplantısı gerçekleştirdiğini belirten Kaymakam Abban, Çerkezköy’ün yüksek nüfus artışına sahip ve hızla gelişen önemli bir sanayi kenti olduğunu ifade etti.

 

SORUNLARI AYAĞINIZA KADAR GELEREK DİNLİYORUZ

 

Atilla Selami Abban konuşmasının devamında ise, “İş olanaklarının fazla olması sebebi ile de İlçemizde her yıl yaklaşık 10 bin nüfus artmaktadır. Bu hızlı nüfus artışı da alt yapı yetersizliği, çarpık kentleşme, trafik, güvenlik, eğitim gibi problemleri beraberinde getirmektedir. Vatandaşlarımızın bu sorunlarını ortada bir engel olmadan ayaklarına kadar gelerek dinlemeye çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GEREKENLER YAPILACAK

 

Toplantıda söz alan vatandaşlar ise, mahallede ortaokul eksikliği, yeni yapılan binalarda PTT altyapı sorunu, bazı sokaklardaki aydınlatma sorunu, bankalara ait ATM’lerin olmaması gibi birçok sorunu dile getirerek gerekli çalışmaların yapılmasını istediler. Vatandaşların istek ve şikayetlerini not alan Kaymakam Abban, sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağını kaydetti.

 

İLK KEZ BİR KAYMAKAM SORUNLARIMIZI DİNLEDİ

 

Vatandaşlar toplantıyı çok faydalı bulduklarını ifade ederek, “İlk defa bir Kaymakam mahallemize gelip sorunlarımızı dinledi. Kendisine ve daire amirlerine duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundular.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10