Kepenek ve Sert Çerkezköy'ü temsil edecek

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde Taekwondo eğitimi yapan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcularından Merve Kepenek, b?

17.01.2017 19:44:00 0
Kepenek ve Sert Çerkezköy

ÇERKEZKÖY HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SPORCULARI OLARAK MÜCADELE EDECEKLER

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü bünyesinde de Türkiye çapında gerçekleşen önceki şampiyonalarda da Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcuları olarak mücadele eden Merve Kepenek ve Fatih Sert bu kez şampiyonaya Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün sporcusu olarak 17-22  Ocak tarihinde yapılacak şampiyonada mücadele edecek.

 

SPORCULARIMIZIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ve Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel, 17-22 Ocak tarihinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada, “Merve Kepenek ve Fatih Sert şampiyonaya çok iyi hazırlandılar. İki sporcumuzun da bu şampiyonada başarılı olarak derece yapacaklarına inanıyorum. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün verdiği destek ve katkı verdi. Sporcularımız da kendilerine verilen destek ve güvene layık olmak için başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler.Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze sporcularımıza sahip çıkmasından ve ilçemizde  ve bölgemizde  Taekwondo sporunun daha da gelişmesine katkı sağlamaları nedeniyle  ve şampiyonaya katılmamıza da büyük katkı sağlamasından dolayı sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

 

Bilal Güzel, “Çerkezköy Güzel Spor Kulübü olarak İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte bundan böyle daha güzel ortak projelere imza atmak için birlikte yapacağımız çalışmalarla Taekwondo Sporunu çok geniş kitlelere yayarak büyük başarıların elde edilmesini sağlayacağız. Ayrıca Çerkezköyümüzün duayen sanayicilerinden olan değerli büyüğümüz Ömer Kılınç da bizlere destek sözü verdiler,  kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10