Kepenek ve Sert derece yapamadı

17-20 Ocak tarihlerinde Alanya'da yapılan Türkiye Taekwondo Şampiyonasına Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Sporcuları olarak katılan Merve Kepenek ve Fatih Sert şampiyonada iyi mücadele sergilemelerine rağmen ikin

20.01.2017 20:02:00 0
Kepenek ve Sert derece yapamadı

ÖNDE GÖTÜRDÜĞÜMÜZ MAÇLARI SON ANDA VERDİK VE ELENDİK

 

Bilal Güzel şampiyonanın ardından gazetemize yaptığı açıklamada, “Antalya’nın Alanya ilçesinde 17-20 Ocak tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Taekwondo şampiyonasına Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü olarak 53 kiloda Merve Kepenek ve 54 kiloda Fatih Sert  sporcumuz ile katıldık. Hedefimiz derece yapmaktı.Nasip değilmiş.Aslında çok iyi hazırlandık ve iki sporcumuz da bu şampiyonada rahat derece yapacak sporcularımızdı. Çok iyi de mücadele verdiler.  Uzun süre de maçlarda puan olarak müsabakayı önde götürdüler ancak heyecanlarına hakim olamamaları nedeniyle son anda rakiplerine çok az bir puan farkı ile yenilerek ikinci turda elendiler.”dedi.

 

UMUT VERDİLER

 

Güzel, “Elenmelerine rağmen spor otoriteleri sporcularımızın umut veren sporcular olduğunu ve kısa süre içinde beklenmedik büyük başarılara imza atacakları konusunda da görüş bildirdiler. Gerçekten sporcularımızın bu şampiyonada önümüzdeki aylarda yapılacak olan turnuva ve şampiyonalarda ilk üçe gireceklerine inanıyorum. Bir yerde bu büyük organizasyon onlar içinde büyük bir tecrübe edinmelerine vesile oldu. Bu şampiyonada bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen Çerkezköy İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze çok çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz derece ile dönmekti, şans faktörü bizden yana değildi.Tek üzüntümüz derece yapamamamız oldu.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10