Tatil zili çaldı

2016 – 2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu karne töreni, Pakize Narin Anadolu Lisesi'nde düzenlendi. Pakize Narin Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene, Çerkezköy KaymakamÄ

Çerkezköy 20.01.2017 20:05:00 0
Tatil zili çaldı

BOL BOL KİTAP OKUYUN

 

Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı’nın ardından, öğrencilere bol bol kitap okuma tavsiyesinden bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “Tatilin keyfini çıkarın ancak konulardan da fazla kopmayın. Özellikle 12. Sınıfları zorlu bir maraton bekliyor. Onlar daha dikkatli davranmalılar.” diyerek, öğrencilere iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

15 GÜNLÜK TATİL İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, öğrencilere, “Bugün, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son günü. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepimiz sizin geçtiğiniz yollardan geçtik ve biliyoruz ki bu 15 günlük tatil iyi değerlendirilmeli. Bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Hepinize, ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir tatil diliyorum.” dedi. Abban daha sonra 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında Pakize Narin Anadolu Lisesi’ne katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür ederek, ‘’ Çok değerli hayırseverlerimiz de aramızdalar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok kutsal bir görev yapmışlar. Bana göre eğitime yapılan yatırım, yatırımların en kutsalıdır.” diye konuştu

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmasını tamamlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında Pakize Narin Lisesi’ne katkıda bulunan Salim Tomaş, Salih Yılmaz, Nurettin Yekeler, Dr. Recep Çalışkan, Mehmet Karabulut, Metin Coşkun ve Trakya Okul Kıyafetleri Derneği’ne plaket takdim etti. Daha sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Yarışması’nda Çerkezköy birincisi ve Tekirdağ üçüncüsü Ebru Acaroğlu ile Siyer-i Nebi Yarışması’nda Çerkezköy birincisi ve Tekirdağ ikincisi  Nuray Öztürk’e plaket verildi.

 

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz da Liselerarası Kız Voleybol Müsabakaları’nda Çerkezköy birincisi olan Pakize Narin Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı’na ve Liselerarası Erkekler Basketbol Müsabakaları’nda Çerkezköy birincisi olan Pakize Narin Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı’na madalya takdiminde bulundu. Okul Aile Birliği Başkanı Naciye Biber tarafından ise Çerkezköy’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Koşuları Genç Erkekler Birincisi Pakize Narin Anadolu Lisesi 11/B sınıfı öğrencilerinden Nahed Nakib’e, madalya verildi.

 

ÖDÜLLERİNİ OKUL MÜDÜRLERİNDEN ALDILAR

 

Ödül töreninin son kısmında 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu kendi sınıf grubunda birinci olan öğrenciler; 9/D sınıfından Mısra Kalkan, 10/A sınıfından Betül Uzun, 11/C sınıfından Semanur Şimşek ve 12/D sınıfından Şevval Yılmaz’a Okul Müdürü Veysel Doğruyol tarafından  plaket takdim edildi. 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu karne töreni, Pakize Narin Anadolu Lisesi Zeybek Halk Oyunları Ekibi gösterisinin ardından son buldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10