Miniklerin karne heyecanına ortak oldu

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Yıldızkent Orta Okulu'nda düzenlenen Karne törenine katıldı. Törende konuşan Mandalı, '' Türkiye'nin yarınları olarak sizlerin Türkiye'yi dah

Kapaklı 20.01.2017 20:10:00 0
Miniklerin karne heyecanına ortak oldu

ÜLKENİN KADERİNİ SİZLER TAYİN EDECEKSİNİZ

 

Yıldızkent Orta Okulu’nda düzenlenen törene Başkan Mandalı’nın yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.  Öğrencilere başar belgelerini ve madalyaları veren Başkan Mandalı ‘’Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir.’’ şeklinde konuştu.

 

GELECEĞİMİZ VE YARINLARIMIZSINIZ

 

Mandalı, çocukların Türkiye'nin istikbali ve en büyük zenginliği olduğuna vurgu yaparak, ‘’Siz geleceğimiz ve yarınlarımızsınız. Biz ilçemizin refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin yarınları olarak sizlerin Türkiye'yi daha da büyüteceğinize yürekten inanıyorum. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun.’’ dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMLERİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

 

"Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. ‘’ diyen Mandalı, konuşmasını, ‘’Bu anlamada çocuklarımızın eğitimlerine çok önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatları çocuklarımız Onları ne kadar iyi işlersek, ne kadar donanımlı yetiştirirsek geleceğimiz o kadar parlak olur. Kapaklı Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz.’’ sözleriyle noktaladı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10