''Sevgili Karım'' seyircisiyle buluştu

Çerkezköy Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği yeni yılın ilk tiyatro etkinliği ''Sevgili Karım'' isimli oyun, önceki akşam saat 20:00'da seyirc

Çerkezköy 20.01.2017 20:12:00 0

EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞANDI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde Sevgili Karım isimli tiyatro gösterisi sahnelendi. Ünlü oyuncuların yer aldığı tiyatro gösterisine Çerkezköylülerin ilgisi yoğun oldu. İki perdelik komedi türündeki oyunda tiyatro oyuncuları Metin Yıldız, Kayra Şenocak, Merve Sevi, İrfan Kangı, Berrak Güvem, Kimya Gökçe Aytaç ve Dost Elver izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

GÜNÜMÜZDE TİYATRO YAPMAK ÇOK ZOR

 

Oyun sonunda açıklama yaparak Çerkezköy’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden tiyatro oyuncusu İrfan Kangı “Bu tarz oyunları İstanbul’da kendi salonumuzda bir şekilde sahneliyoruz ama buralara böyle elimizi, kolumuzu sallayarak gelmiyoruz. Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir de en önemlisi, günümüzde tiyatro yapmak çok zor. Hem mevcut şartlardan dolayı zor hem de kendi şartlarımız açısından zor. Bu oyunları sergileyen arkadaşlarımız tiyatroya gönül vermiş arkadaşlarımız, ancak sadece bizim gönül vermemizle olmuyor. Bizleri de destekleyen birilerinin olması şart. Bizleri destekleyerek sizlerle buluşturan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

“Ocak ayı itibari ile kültürel ve sanatsal faaliyetlere başladık. Yıl içerisinde farklı oyunlarla hemşehrilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise izleyicilere teşekkür ederek, tiyatro oyuncularına çiçek takdim etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10