Gümüşhacıköylüler Derneği açıldı

Kapaklı Gümüşhacıköylüler Dernek Lokali düzenlenen programla hizmete açıldı. Açılış programına katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Dernekleri kurmak kolaydır ancak yÃ

Kapaklı 23.01.2017 20:03:00 0
Gümüşhacıköylüler Derneği açıldı

DERNEK BAŞKANLARI VE VATANDAŞLAR KATILDI

 

Derneğin açılış programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Öktem, Kapaklı Belediye Meclisi Üyesi Muzaffer Yıldıran, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Meliha Özgün Bora, Kapaklı Gümüşhacıköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Belediye Meclis Üyesi Turan Çakan, Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan ve vatandaşlar katıldı.

 

ÖZVERİLİ OLMALISINIZ

 

Açılış programında yaptığı konuşmasında dernekçiliğin önemine işaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sizlerin bir arada aynı duygularla ve ayni kültür etrafından toplanmış olmanız çok güzel bir durum. Bu birlik beraberlik ancak az da olsa fedakarlıkla ve özveri ile devam edebilir. Bunun için aidatlarınızı zamanında ödeyerek yönetimde bulunan arkadaşlarıma en güzel yardımı yapmış olursunuz.” dedi. Mandalı’nın konuşmasını tamamlamasını ardından lokalin açılış kurdelesi, İl Başkanı Recep Öktem, Dernek Başkanı Turan Çakan ve Başkan Mandalı tarafından kesildi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10