Artık tepkisiz kalmayacağız

Süper Amatör Lig'in 13.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile Saray Belediyespor arasında oynanan karşılaşmaya yanlış kararlarıyla damga vuran orta hakem Mehmet Ali Akkor'a tepkiler çÄ?

24.01.2017 19:52:00 0
Artık tepkisiz kalmayacağız

HAKSIZ KARARLAR SABRIMIZI TAŞIRDI

 

Hafta sonunda oynana 1911 Çerkezköyspor ile Saray Belediyespor karşılaşmasında verdiği yanlış kararla oyuncular kadar teknik heyet ve taraftarın tepkisini toplayan orta hakem Mehmet Ali Akkor’a tepkiler çığ gibi büyüyerek devam ediyor. 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, dün düzenlediği basın toplantısı ile tepkisini dile getirerek, “bugüne kadar hiçbir maçın ardından hakemlere yönelik açıklamalarda bulunmadık ve yönetimlerinin arkasına da sığınmadık. Fakat bu hafta sonu takımımıza yapılan haksız kararlar ve kartlar sabrımızı taşırdı” diye konuştu.

 

KÜLTÜR MAÇINDA DA 2 PUAN KAYBETTİK

 

Çorlu Kültürspor karşısında da hakem hatası yüzünden galibiyetten olduklarını sözlerine ekleyen Narçın, “orta hakem golümüzü vermiş fakat yardımcı hakem golümüzü iptal ederken, bu müsabakada 2 puan kaybetmiştik. Buna benzer birçok hakem hataları yapıldı fakat sustuk. Takımımızdaki çoğu oyuncu dışarıdan buraya geldi. Dolayısıyla hakemler ile oyuncularımız arasında saha dışında bir tanışıklık yok. Diğer takım oyuncuları bölgemizin oyuncuları olduğu için hakemler bu ilişkiyi maç içinde koruyamıyor” ifadelerini kullandı.

 

HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

 

Saray Belediyespor karşılaşmasının ardından 1911 Çerkezköyspor yöneticilerinin hakeme serzenişlerde bulunduğunu ifade eden Murat Narçın, “gösterilen tepkilere rağmen ortamı yumuşatmaya çalıştık. Oyuncumuz Tezcan’ın maçın 90. dakikasında gole giderken yerde kalmasına sessiz kalan hakemlerimiz bu oyuncumuzun maç sonu ‘Hakkımı Helal Etmiyorum’ söylemine kırmızı kart göstermesi gerçekten çok üzücü bir olaydır. Haksızlığın ötesinde bir davranış gösterdiler. Eğer bu cümleden dolayı oyuncumuz kırmızı kart gördüyse bizde hakkımızı helal etmiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

ARTIK TEPKİSİZ KALMAYACAĞIZ

 

Murat Narçın konuşmasının sonunda ise, “Yapılan bu hatalar bir kulübün geleceğini etkiliyor. Aynı hataların tekrar yapılması durumunda artık tepkisiz kalmayacağız. Son maçta saha içinde taktiksel hatalar yaptık. Saray Belediyespor  yönetimini ve oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Hafta sonu liderlik mücadelesinde Kapaklıspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10