1911'e moral kahvaltısı

1911 Çerkezköyspor futbolcuları ve yöneticileri Kapaklıspor karşılaşması öncesinde Yalı Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Vardarlar yapı yetkilisi Tahir Vardar ile oğlu F

29.01.2017 20:56:00 0
1911

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Vardarlar yapı yetkilisi Tahir Vardar ile oğlu Ferhan Vardar tarafından 1911 Çerkezköyspor futbolcu ve yöneticilerine moral kahvaltısı organize edildi. Yalı Restauran’ta Cumartesi günü saat 11.00’da organize edilen kahvaltı programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticiler, 1911 Çerkezköyspor’a gönül veren işadamları ve futbolcular katıldı.

 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Vardarlar Yapı yetkilisi Tahir Vardar, organize ettikleri kahvaltı programına katılan herkese teşekkür ederek, 1911 Çerkezköyspor takımına başarılar diledi. 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı konuşmada, “Çerkezköy’ün birbirinden değerli isimleri aramızdalar. Katılımlarıyla bizleri onurlandırdılar. Her hafta aramıza farklı farklı simalar katılıyor ve bizlere, yanımızda olduklarını hissettiriyorlar. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

FORMA SATIŞLARI BAŞLIYOR

 

1911 Çerkezköyspor taraftar formalarını yaptırdıklarını ve satışa sunduklarını belirten Başkan Narçın, “Forma satın alıp kulübe destek olmak isteyen vatandaşlarımız 1911 Çerkezköyspor yönetiminden herhangi bir kişiyle irtibata geçerek taraftar formasına sahip olabilirler.” açıklamasında bulundu.

 

ESNAFIMIZIN TAKIMA SAHİP ÇIKMASI MUTLULUK VERİCİ

 

Murat Narçın’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da takıma duyulan güven ve sağlanan destekten dolayı Çerkezköylü vatandaşlara teşekkür ederek, “Esnafımızın takımımıza sahip çıkması mutluk verici. Bu birlikteliğin devamını diliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi sürekli hale getirirsek takımımıza sahip çıkmış oluruz. Yarın önemli bir maçımız var. Şu an averaj farkıyla lideriz. Umarım yarın 3 puanı alarak puan farkıyla da liderliğimizi perçinlemiş oluruz.” dedi.

 

ATKI VE FORMA HEDİYE EDİLDİ

 

Konuşmaların ardından 1911 Çerkezköyspor kaptanları Sedat Çolak ve Deniz Sert, Vardarlar Yapı yetkilisi Tahir Vardar ve oğlu Ferhan Vardar’a taraftar forması ve atkı hediye etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10