Otobüs seferleri başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ'ın tüm ilçelerine başlatılacak olan otobüs seferlerinde Saray- Kapaklı Çerkezköy ve Çorlu hattında yolcu taşımacılÄ

Tekirdağ 30.01.2017 19:40:00 0
Otobüs seferleri başladı!

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

 

Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber sabahın erken saatlerinde Saray Otogarına giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, otobüste inceleme yaptı ve Tekpark yetkililerinden bilgi aldı.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Saray ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu'nun da eşlik ettiği programda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk yolcuları ve ilk otobüsü el sallayarak uğurladı. Başlayan otobüs seferleriyle ilgili konuşan Albayrak, "Son model konforlu otobüslerimiz sayesinde Çorlu havaalanına inecek uçak yolcuları da Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'a taşınacak. Otobüslerimiz ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

FİYATLAR NE KADAR?

 

Tek saatlerde Saray ve Çorlu'dan karşılıklı olarak kalkacak otobüslerde öğrencilerin ödeyeceği ücret 3 lira olarak belirlenirken, tam biletin 6 lira olduğu açıklandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10