''Derbiyi kazanmak büyük moral oldu''

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, düzenlediği basın toplantısı ile 2-0 kazandıkları Kapaklıspor karşılaşmasını değerlendirdi. Hafta başından beri karşılaşmaya iyi hazı

31.01.2017 19:38:00 0

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Hafta sonu oynanan Kapaklıspor karşılaşmasını 2-0 kazanarak ilk yarıyı lider bitiren 1911 Çerkezköyspor takımında moraller üst seviyede. Karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, karşılaşmayı değerlendirdi. Konuşmasına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı’ya teşekkür ederek başlayan Savaş, “Diğer yandan özellikle Kapaklı ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kapaklıspor taraftarları kadar bizim taraftarlarımız da stadı hınca hınç doldurarak takımlarına sahip çıktılar.” diye konuştu.

 

MAÇA İYİ HAZIRLANDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

 

Centilmence bir karşılaşma olduğunu sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “Ligin altıncı haftasında oynanması gereken maç ligin sonuna sarkınca büyük önem taşıdı. Trakya bölgesinde Tekirdağ derbisi diye anılan bir karşılaşma oldu. Hafta başında erteleme maçı olmasından dolayı yeni transferlerin oynamadığı bir maçtı. Teknik heyet ve futbolcular maça iyi konsantre oldular. Hava şartları kötü olmasına rağmen saha konusunda zorluklar çektik. İmkan bulduğumuz yerlerde çalışarak maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum.” dedi.

 

OYUNCULARIMIZ TAKTİKLERİ YERİNE GETİRMEYİ BİLDİ

 

Cumartesi akşamı Tezcan’ın nişanında oyuncuların moralli olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade eden Savaş, “Herkesin neşeli ve keyifli olması bizleri çok mutlu etti. Futbolcularımızın maçı iyi analiz ederek hazırlandıklarını görmüş olduk. Kapaklıspor oyuncularını da iyi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz. İlk yarıda ki dikkatli oyunumuz ve hocalarımızın verdikleri taktikleri iyi yerine getirdiler. İkinci yarıda fazla pozisyon vermeden herkes görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Maçın sonunda da sevinen taraf olduk. Aynı puanda olduğumuz bir takımı yenmemiz oyuncularımız için büyük bir moral kaynağı oldu.” ifadelerine yer verdi.

 

İSMAİL BÜYÜK BİR FEDAKARLIK GÖSTERDİ

 

Maçın ardından oyunculara iki gün izin verdiklerini belirten Genel Kaptan Muzaffer Savaş, “Bugün itibariyle de Pazar günü evimizde oynayacağımız Aşağı Sevindiklispor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacağız. Defans oyuncumuz İsmail, ilk yarının son pozisyonunda sol baş parmağı kırıldı ve ikinci yarıda bu şekilde oynayarak büyük bir fedakarlık örneği göstermiş oldu. Metin’in de ayak bileğinde sıkıntı vardı ama sorun çıkmadı. Tezcan Saray maçında gördüğü kırmızı kartın ardından bir maç ceza aldı ve Aşağı Sevindikli maçında formasına kavuşacak.” diye konuştu.

 

İLK YARIYI LİDER KAPATTIK

 

Savaş konuşmasının sonunda ise, “Bizi sevindiren konu bir bütün ve takım olduğumuzu Kapaklı maçında gördük. Maç öncesinde çok eleştiriler aldık ama oyuncularımız kimseyi aratmadı ki kaliteli bir takım kurduğumuzu herkes görmüş oldu. 33 puanla ilk devreyi lider kapattık. Ligin en çok kazanan ve en az gol yiyen takımıyız. Gol yollarında sıkıntı çekmiyoruz ama defans hatlarında biraz sıkıntımız vardı. Maç sonunda canlı yayında konuşan kaptanımız Deniz, ilk defa bu kadar inanan bir taraftarın kendilerini desteklemesinin mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Ligin sonuna kadar bizlere inanan tüm futbolseverleri maçlarımıza bekliyor ve bizleri desteklemelerini rica ediyoruz.” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10