Kültür Merkezi'nin Şubat ayı içinde ihalesi yapılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TIR Parkı'nın olduğu yere yapılması planlanan ve projesi hazırlanan Belediye Kültür Merkezi'nin ihalesinin Şubat ayı içinde yapılacağı bilgisini ve

Çerkezköy 31.01.2017 19:54:00 0
Kültür Merkezi

İHALESİ YAPILACAK

 

Kültür Merkezi’yle ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çorlu yolu üzerinde otobüs terminali yanındaki TIR Parkı’nın olduğu yere yapmayı planladığımız Belediye Kültür Merkezimizin projesi dahil her şeyi ile tamamlanmış olup ihalesi Şubat ayının 20’si gibi yapılacak. Kültür Merkezimizin ihalesinin yapılması sonrasında buradaki TIR Parkı da tamamen ortadan kalkacak.” dedi.

 

HALKIMIZIN İHTİYACLARINI KARŞILAYACAK BİR KÜLTÜR MERKEZİ OLACAK

 

Başkan Akay, “İlçemiz bir sanayi kenti olması nedeniyle devamlı olarak artan nüfusu ile birlikte yaşam merkezlerine de her alanda ihtiyaç duyulmaktadır. Yapacağımız Kültür Merkezimizde en az 750 kişilik bir çok amaçlı salon ile birlikte tiyatro  salonları, sinema salonları, toplantı salonları, kafeterya, eğlence yerleri gibi halkımızın sosyal kültürel ihtiyacını karşılayacak nezih bir yer olacak. Çerkezköy’ün gelişerek büyüyen kent olması nedeniyle kentimizde yaşayan insanlarımızın sosyal ve kültürel anlamdaki ihtiyaçlarının da giderilmesi gerekmektedir. Bu nedenle Kültür Merkezimiz hizmete girdiğinde hem kentimizde yaşayan insanlarımızın sosyal yaşamı çok daha farkı olacağı gibi insanlarımız bu gibi ihtiyaçlarını gidermek için başka il ve ilçelere gitmeyecektir.’’diye konuştu.

 

İKİ AVM YAPILIYOR

 

Başkan Akay, Çerkezköy’e iki tane de AVM yapıldığını kaydederek, “İnsanlarımız artık  her türlü ihtiyaçlarını burada karşılamak istiyor. Şu anda İlçemizin iki noktasına büyük AVM’ler yapılmaya başlandı. Yapılmakta olan AVM’ler Orion’dan çok daha büyük olacak.Bu AVM’ler de ilçemizin sosyal hayatına ayrı bir canlılık katacak.Çerkezköy yeni yatırımlarla Trakya’nın merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10