Ortada çukur var yandan geç!

Çerkezköy'ün hemen hemen tüm cadde ve sokaklarında meydana gelen çukurlar vatandaşlar kadar araç sürücülerini de çileden çıkarıyor. Özellikle yapılan çalışmalar sonunda göçmelerin

Çerkezköy 31.01.2017 20:14:00 0
Ortada çukur var yandan geç!

ÇÖKMELERİN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

 

Son günlerde cadde ve sokaklarda artmaya başlayan çukur ve göçmeler araç sürücüleri kadar vatandaşları da canından bezdirdi. TESKİ tarafından yapılan yağmur suyu projesinin ardından özellikle çalışmaların yapıldığı cadde ve sokak üzerinde çökmeler meydana gelirken, ekipler defalarca yama çalışması yapsa da çökmelerin önüne bir türlü geçemiyor.

 

VATANDAŞ VE ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE ZOR ANLAR YAŞATIYOR

 

Araç yolu üzerindeki çökmeler nedeniyle araç sürücüleri büyük zorluk yaşarken, yetkililerin bu yaşanan olumsuzluklara nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu oldu. Özellikle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Fevzipaşa caddesi ile Gazi Polis Merkezi önünde bulunan kavşak üzerinde yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından da mazgalların derinde kalması sebebiyle oluşan büyük çukurlar sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor.

 

TRAFİK KAZALARI KIL PAYI ATLATILIYOR

 

Kimi vatandaş mazgal çukurlarını fark ederek alan üzerinden dikkatli geçerken, kimi araç sürücüleri ise çukurları fark etmeyice araçlarında büyük çaplı maddi hasarlar meydana geliyor. Gazi Osman Paşa Mahallesi Ergin sokak üzerindeki yolda da çökme ve çukurlar meydana gelirken, özellikle bir çukurun yaklaşık 10 santimetreden derin olması araçlarda maddi hasarlara neden oluyor. Araçlar aynı anda yol üzerinden geçtiği esnada çukurdan kaçmak isteyen vatandaşlar olası trafik kazalarını da kıl payı atlatıyor.

 

SANAYİYE GİTMEKTEN BIKTILAR

 

Sokak sakinleri sürekli şikayet etmekten bıktıklarını ifade ederek artık kalıcı çözümlerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek yetkilileri göreve davet ettiler. Özellikle yağmur ve kar yağışlarının ardından çukurların daha da derinleştiğini ifade eden vatandaş ve araç sürücüleri her seferinde araçlarında meydana gelen hasarlardan dolayı sanayinin yolunu tutmaktan bıktıklarını dile getirdiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10