Kapaklı mobilyasını kendisi üretiyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kent mobilyası imalatına da başlandı. Kent mobilyası atölyesinde, oturma bankları, piknik masaları ve pergole üretimlerinin yanı sıra, tadila

Kapaklı 2.02.2017 21:53:00 0
Kapaklı mobilyasını kendisi üretiyor

ATÖLYEDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı  Kapaklı ilçesinde bulunan park, camii, Kur-an kursu, okul, ve yeşil alanlarda bulunan bütün oturma grubu ürünleri ihtiyacının Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı Marangoz Atölyesinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

 

EMEK HARCANARAK YAPILAN HİZMETLER

 

Şehrin ihtiyacını dışa bağımlı olmadan belediyenin kendi tesislerinde yapılacağının altını çizen Başkan Mandalı, “Banklardan, kamelyaya, piknik masalarına kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altından belediye marangozhanesinde üretilecek. Kapaklı Belediyesi her türlü üretim hizmetini kendi bünyesinde yapacak kapasitededir. Mevcut personel ve malzemelerle yapılan bütün hizmetler alın teri ve emek harcanarak yapılan hizmetlerdir.” dedi.

 

GELEN TALEPLERE GÖRE HİZMETLERE DEVAM EDİLECEK

 

İrfan Mandalı, üretilen ürünlerin şehrin çeşitli noktalarına yerleştirileceği, bütün okul ve camilere, piknik alanlarına, ilçe merkezlerinde bu ürünlerin halkla buluşturulacağını ve Marangoz atölyesinde üretimin son hızıyla devam edeceğini, vatandaşlardan ve kurumlardan gelen taleplere göre de  hizmet verilmeye devam edeceğini açıkladı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10