Çerkezköy Otogarı yıkanarak temizlendi

İl genelinde rutin olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İstişareler Dairesi Başkanlığı Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan temizlik ve yıkama iÅ?

Çerkezköy 3.02.2017 20:17:00 0
 Çerkezköy Otogarı yıkanarak temizlendi

YAPILAN ÇALIŞMA MEMNUNİYETLE KARŞILANDI                                                

 

Çerkezköy Otobüs Terminali’nde dün saat 08.00- 12.00 saatleri arasında yapılan yıkama ve temizlik işleri, otobüs terminalinde bulunan firma yetkileri ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan yıkama ve temizlik işleri ile yolcu otobüslerinin ve minibüslerinin durak yerleri ve tüm otogar alanı biriken pislikten tamamen temizlendi. Otobüs firmalarının Çerkezköy bölge yetkilileri otogarda belirli zamanlarda yapılan yıkama ve temizlik işlerinin aynı zamanda buradan yolculuk yapan insanların sağlığı açısından da önemli bir çalışma olduğunu ifade ettiler.

 

ÇALIŞMALARIMIZ AKSATILMADAN DEVAM EDİYOR

 

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Çerkezköy Otobüs Terminali’nde belirli zamanlarda Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İstişareler Daire Başkanlığı işbirliğiyle yaptıkları yıkama ve temizlik işlerinin her ay belirli zamanlarda aksatılmadan yapıldığını belirterek, otogarın temiz tutulması konusunda özen gösterdiklerini ve çalışmalara aksatılmadan devam edildiği bilgisini verdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10