Vicdansız sürücü çarpıp kaçtı

Dün Hacı Fahri Zümbül Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücü Aykut Kenar şans eseri hafif şekilde yaralandı. Kendisine çarpıp kaçan ve plakası vatandaşlar tarafından alına

Çerkezköy 3.02.2017 20:20:00 0
Vicdansız sürücü çarpıp kaçtı

ÇARPTIKTAN SONRA OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

Hacı Fahri Zümbül Caddesi üzerinde dün saat 15.30 sularında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; HFZ Caddesi ile Gök sokağın kesiştiği noktada meydana gelen kazada Aykut Kenar idaresindeki 59 TG 013 plakalı motosikleti ile HFZ Caddesinde seyir halinde iken, hızlı olduğu iddia edilen bir araç kendisine çarptıktan sonra durup yardım etmek yerine hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Çarpan aracın plakası vatandaşlar tarafından alınırken, olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüne yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Trafik ekipleri gerekli incelemelerini tamamlamasının ardından çarpan aracın belirlenmesi için çalışma başlattı.

 

MOTOSİKLET ÇÖP KONTEYNIRINI DEVİRDİ

 

Çarpmanın etkisiyle motosikletin metrelerce sürüklenerek yol kenarında bulunan çöp konteynırını devirdikten sonra durabildiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Aykut Kenar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10