İsminiz gibi candan olup özünüze dönün

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, yaptığı yazılı açıklama ile CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer'in MHP ve Ülkücüler hakkında yaptığı açıklamalara ce

Çerkezköy 6.02.2017 19:44:00 0
İsminiz gibi candan olup özünüze dönün

TENCERE DİBİN KARA SENİNKİ BENDEN KARA

 

Aktuğ yaptığı açıklamada, “Sayın vekile diyoruz ki tencere dibin kara seninki benden kara deyimi tamda vekil hanımın sözlerine denk geliyor. Sayın vekil taşı nereye atacağını tam kestiremedi galiba önce iğneyi kendisine çuvaldızı da başkasına batırması gerekir diye düşünüyoruz. Saydığı hadiseler gerçekleşirken Liderimiz sayın Devlet Bahçeli bey ve emrindeki ülkücü milliyetçi hareket TC İbaresi kaldırılırken meydanlarda Türk milleti ile birlikteydi.’’ ifadelerine yer verdi.

 

ELLERİNE ŞEHİT KANI BULAŞMIŞ VAMPİRLERLE HASBİHAL OLMAKTAYDINIZ

 

‘’Sokaklarda biz avazımızın çıktığınca andımızı tekrar ediyor Ne Mutlu Türküm Diyene diye avazımızın çıktığınca haykırıyorduk’’ diyerek açıklamalarına devam eden Aktuğ, “Bizler vatan kaygısındayken sizler ruh ikizleriniz olan HDP, PKK, KCK ve benzeri bu ülkenin malına canına kastetmiş hatta TC ibaresinin bırakın tabelalardan yeryüzünden tamamen kaldırılması için mücadele eden ellerine şehit kanı bulaşmış vampirlerle hasbihal olmaktaydınız.” dedi.

 

EY CEHAPE SEN NE İŞ YAPARSIN

 

Aktuğu açıklamasını, ‘’Ey Cehape sen ne iş yaparsın büyük Türk milletinin çıkarına olacak bir tane imzanız var mıdır ? Başbuğumuzun da dediği gibi eğer chp çizgisinden şaşmamış olsaydı ben Milliyetçi Hareket Partisini kurmazdım söyleminin ne kadar doğru bir söylem olduğunun idrakına bir kez daha varmış bulunmaktayız. Sayın kck sevdalısı vekil chp Atatürk ün çizgisinden çıkalı yarım asır oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, liderimiz sayın Devlet Bahçeli bey ve Ülkücü Türk Milliyetçileri üzerinden siyaset yapmayı bırakıp isminiz gibi candan olup özünüze dönmenizdir. Yok eğer şayet özünüzdeyseniz bizden uzak durun” sözleriyle noktaladı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10