Milletimiz ''hayır'' diyecek

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener ''Milli iradenin önemi'' konferansına katılmak üzere Çanakkale'ye giderken Tekirdağda mola verdi. Burada bir restoranda toplanan kalabalığa hitap ed

12.02.2017 20:30:00 0
Milletimiz

ANAYASAYI GEÇİREMEZSİN

 

Elindeki ay yıldızlı kına dikkat çeken ve anayasa referandumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Meral Akşener, ‘’Size rakam vererek söylüyorum. Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor. Bundan dolayı özellikle Trakya’da çok büyük bir baskıyla karşılaşabilirsiniz. 'Hayır'cıları bir Başbakan terörist olmakla suçlayabiliyor ise, bu skandaldır. Bir ülkenin Başbakanına yakışmaz. Dolayısı ile her sandığa gitmek aleni bir süreç. Buna da biz ‘hayır’ diyeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı Çanakkale’den başlatıyoruz. Çünkü Çanakkale ne yaptı? Dedi ki ‘Dur yolcu dur. Buradan geçemezsin.’ O yüzden biz de Çanakkale’de dur diyeceğiz. Bu Anayasayı geçiremezsin. Milletimiz ‘hayır’ diyecek.” dedi.

 

ERDOĞAN’I ELEŞTİRDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirilerde bulunan Meral Akşener, ‘’Sayın Cumhurbaşkanı konuşuyor. Diyor ki ayağımda prangalar var. Türkiye'yi 15 yıldır yönetiliyor. Hadi 2002, 2007 yıllarında Ahmet Necdet Sezer vardı iki başlılığı kabul ettik. Sonra sayın Abdullah Gül cumhurbaşkanı oldu. Daha sonra kendisi cumhurbaşkanı oldu ve istediğini başbakan yaptı. Birini atadı beğenmedi, yenisini getirdi. Bu noktada şu soruyu sormak isterim. Sayın Cumhurbaşkanı, ayağındaki prangalar nedir, Kimdir ve neredendir.’’ dedi.

 

DUR YOLCU

 

Akşener ve yanındaki hayet açıklamalarının ardından Çanakkale’ye gitmek üzere yola çıktı. Yolculuk esnasında kişisel Twitter hesabından elindeki ay yıldızlı kınayı gösterdiği fotoğrafı paylaşan Akşener, ‘’Çanakkale yolundayız. DUR YOLCU!’’ notunu düştü.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10