Avrupa 3'ncüsü Çerkezköy'den çıktı

Antalya'da devam eden 4. Uluslararası Türkiye  Açık Taekwondo Şampiyonasında mücadele eden Çerkezköy Güzel Spor Kulübü'nün Milli Sporcusu Senanur Kepenek 29 kiloda Avrupa 3.'sü oldu. Senan

17.02.2017 20:03:00 0
Avrupa 3

BİRİNCİLİĞİ ŞANSIZLIK ESERİ KAÇIRDI

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel Senanur Kepenek’in çok güzel maçlar çıkardığını ve kilosunda birinciliği şansızlık eseri kaçırdığını belirtti. Güzel, “Geçtiğimiz yıl kilosunda Türkiye şampiyonu olan ve Milli olan Senanur Kepenek bu şampiyonada da çok güzel maçlar çıkardı. Aslında birincilik derecesini elde ederek altın madalya hedefimizdi. Ancak şanssızlığı nedeniyle birinciliği kazanamadı anca ilk üçte yer alarak Avrupa 3. olması bizleri gururlandırdı. Senanur’un önümüzdeki turnuva ve şampiyonalarda birincilik elde edeceğine inanıyorum. Çünkü kendisi çok azimli bir sporcu.”dedi.

 

TEKİRDAĞIMIZIN İSMİNİ AVRUPA’YA YAZDIRDIK

 

Bilal Güzel, bir hayli heyecanlı ve bir o kadar da çetin geçen 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonasında Çerkezköylü sporcular olarak elde ettiğimiz başarı bizler kadar Çerkezköy’ün Tekirdağ’ın ve tüm Trakya’nın başarısı olmuştur. Bu şampiyonada 42 kiloda Avrupa şampiyonası olan Senanur Kepenek Tekirdağımızı ilimizi Taekwondo’da da Avrupa’da duyurdu ve Avrupa’ya yazdırdı.”diye konuştu.

 

KÜBRA İLK MAÇINDA 13-11 YENİLEREK ELENDİ

 

Güzel, “Geçen yıl art arda üç kez Türkiye Şampiyonu olan Milli sporcumuz Kübra Kepenek de 42 kiloda mücadele etti. Ancak ilk maçında rakibi güçlü bir Rus sporcu oldu ve başa baş bir mücadele etmesine rağmen müsabakayı 13-11 kaybederek tur atlayamadı ve elendi. Ancak Kübra elenmesine rağmen bundan sonra yapılacak olan şampiyonada derece alacak güçte olduğunu bu güçlü rakibi karşısında da gösterdi. Milli sporcumuz Kübra’nın bu şampiyonada derece yapamamasının bir nedeni de şans faktörünün yanında olmaması oldu. Rakibine son saniyelerde az bir sayı farkı ile 13-11 yenilerek elenmesine rağmen müsabakadaki başa baş mücadelesi izleyiciler ve spor oteriteleri tarafından büyük bir takdir gördü.”ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10