Yavaşoğlu'dan Abban ve Akay ziyareti

İNG Bank Lüleburgaz Şube Müdürlüğü görevinden İNG Bank Çerkezköy Şube Müdürlüğüne bir ay önce atanan  Sezgin Yavaşoğlu  bankanın Kobi bankacılığı portföy Yöneticisi

Çerkezköy 24.02.2017 20:27:00 0
Yavaşoğlu

Kaymakam Abban ve belediye Başkanı Akay,Sezgin Yavaşoğlu’na Çerkezköy’deki görevinde başarılar dilediler.

 

BANKAÇILIK YAŞAMINDAN SÖZ ETTİ

 

Ziyaretlerde konuşan İNG Bank Çerkezköy Şube Müdürü  Sezgin Yavaşoğlu, Bankacılığa Çorlu’da başladığını sırasıyla İNG Bank Keşan Şubesi Müdürlüğü  ardından Lüleburgaz  ve sonrada Çerkezköy’e atandığını ve Çerkezköy üçüncü Müdürlük görevinde bulunduğu yer olduğunu belirtti.Yavaş oğlu Çerkezköy’deki görevine 1 şubat tarihinde başladığını sözlerine ekledi. 

 

ÇERKEZKÖY’DE GÖREV YAPMAK AYRICALIK

 

İNG Bank Çerkezköy Şube Müdürü Sezgin Yavaşoğlu, Yürkiye’nin üçüncü büyük sanayisine sahip olan sanayi kenti Çerkezköy’de görev yapmaktan çok mutluyum.Çerkezköy’de gerçekten görev yapmak ayrıcalıklı. Oldukça gelişmiş  ve hareketli bir ticari yaşamı olan Çerkezköy bölgemizin en önemli kenti. Bankacılık sektörümüzün lokomotiflerinden olan İNG Bankasının da bir bireyi olmaktan onur duymaktayım ve  Çerkezköy’deki görevim süresince ilçe halkımıza,sanayicilerimize,esnaflarımıza,çiftçilerimize kısaca her kesime en iyi şekilde hizmet  vereceğim” dedi.

 

 Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10