SD'LERİN "KURTARILMIŞ BÖLGESİ"NDE 'EVET DEYİN' DİYECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Mart Cumartesi günü Tekirdağ'a geliyor. Erdoğan, saat 16.00'da başlaması beklenen Tekirdağ Valiliği önündeki mitingde Tekirdağlılar'dan referandumda â

Çerkezköy 27.02.2017 17:44:00 0
SD

30’LUK LİSTEYE TEKİRDAĞ’I DA ALDI

 

Referandum sürecine kadar en az 30 il ziyaretini programa alan Cumhurbaşkanı Erdoğan listeye Tekirdağ’ı da aldı. Ülkemiz siyasi literatüründe hemen hemen tüm partiler için farklı il ve ilçeler için tanımlanan şeklinden esasla, CHP kurumsalında sosyal demokratların “Kurtarılmış bölgesi” sayılan Tekirdağ’da hem kararsızları ikna, hem de “hayır” oyu vereceklerin oyunun renginin değişmesi için efor sarf edecek.

 

ÇERKEZKÖY’DEN EN AZ 30 OTOBÜS

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tekirdağ mitingi için il geneli AK Parti ilçe teşkilatları da seferber oldu. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı da bu tür mitinglerde görselliğin de çok önemli olmasından esasla mitinge katılımın yüksek olması için tüm koşulları zorlayacak. AK Parti  Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe miting için şimdiden 60 otobüs tahsis ettiklerini, talebin daha da artması halinde otobüs sayısının da artacağını söyledi.

 

TÜM ÇERKEZKÖYLÜLER DAVETLİMİZDİR

 

Öğe, “Mitinge özel araçları ile katılacakların yanı sıra ilçemiz sakinlerinin kolaylıkla gidip gelebilmesi için böylesi bir çalışmaya yöneldik. Özel aracı olup da trafik yoğunluğundan ötürü toplu taşıma araçlarını tercih edeceklere de imkanlarımız açık olacak” dedi. Öğe mitinge istisnasız tüm Çerkezköylüler’in davetli olduğunu kaydetti. Henüz net program belli olmamakla birlikte otobüslerin öğlen saatlerinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önünden kaldırılacağını kaydeden Öğe, “Programı en kısa sürede netleştirecek ve halkımıza duyuracağız” dedi.

 

EVETÇİLER HAYIRCILARA, HAYIRCILAR EVETÇİLERE…

 

Öte yandan 16 Nisan’da gerçekleşecek referandum öncesi partiler veya kişiler çalışmalarını kendileriyle aynı düşünen tabandan ziyade kararsız veya karşı fikirde olanlara yöneltti. Bu anlamda evetçiler ile hayırcıların ortak hedef kitlesi kararsızlar, ayrık kitlesi ile birbirlerinin tabanları olacak. Kamuoyu anketlerine göre pamuk ipliğinde işleyen süreçte bir oy dahi hiçbir seçimde olmadığı kadar, çok büyük önem taşıyor.

 

Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10