Edirneliler başkanlarını değiştirmedi

Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneği 10.Olağan Genel Kurulu Pazar günü yapıldı.  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten İmdat Özgör yeniden derne

Çerkezköy 27.02.2017 20:48:00 0
Edirneliler başkanlarını değiştirmedi

DİVAN BAŞKANLIĞINA HASAN KEÇE GETİRİLDİ

 

Dernek binasında yoğun bir katılımın yaşandığı genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı; Divan Başkanlığına Hasan Keçe, üyeliklere ise Metin Demirtaş ve İbrahim Aksoy oy birliği ile getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporları okunarak oy birliği ile kabul edilirken; divana verilen önerge doğrultusunda geçmiş dönemlere ait üyelerin aidat borçları da karar neticesinde oy birliği ile silindi. Gündem maddeleri görüşüldükten sonra da seçimlere geçildi.

 

5’NCİ KEZ DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ

 

Dört dönemdir Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevinde bulunan İmdat Özgör, oy birliği ile yeniden dernek başkanı seçildi. İmdat Özgör başkanlığındaki yönetim kurulunda Zihni Özen, M. Süreyya Ödemiş, Suat Özgücü, Nail Türkoğlu, Zafer Uyanık ve Birkan Çetin bulunurken, denetim kurulu asil üyeliklerinde Tufan Sakarya, Mustafa Güder ve Mahmut İlhan bulunuyor.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİ DE PEKİŞTİRECEĞİZ

 

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan İmdat Özgör, “Hemşerilerimiz bize bir kez daha güvenip başkanlığa seçtiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hep beraber ekip halinde çalışarak Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneğini en iyi yerlere getireceğiz. Gerçekleştireceğimiz programlarla birlikte üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği de pekiştireceğiz” dedi. Dernek üyeleri ve misafirler genel kurulun ardından akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10