"Nasrettin Hoca" Göle Maya Çaldı. Tutmadı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de muhtemelen bir ilke imza atıp kışın asfaltlama yaptı… Aleni fiyasko sonrası sesine sessiz kalınan ahali toz gitsin diye yağmur duasına başladı.

Çerkezköy 27.02.2017 20:52:00 0

Cengiz Topel Caddesi üzerinde kış ayında yapılan ve hava şartlarından dolayı kısa süre içinde bozulan asfalttan dolayı yol kenarında biriken mıcır ve taşlar vatandaşları çileden çıkarıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yaşanan olumsuzluğa bir de toz eklenince vatandaşlar, ‘Artık yağmur yağsın da toz toprak oluşmasın’ diye dua ettiklerini ifade etti.

 

HERKES MUZDARİP

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapılan asfaltlama çalışması kısa süre içinde bozulunca serilen asfalt yeniden kaldırılmıştı. Havaların ısınmasıyla birlikte yeni bir asfaltlama çalışması yapılacağı ifade edilirken, bozulan asfalttan dolayı yol kenarında biriken mıcır ve taşlar yüzünden araç sürücüleri kadar vatandaşlarda zor durumda kalıyor.

 

NEFES ALAMIYORUZ

 

Cengiz Topel Caddesi  Esen Konakları ve Petrol Ofisi’ne kadar olan  bölümde yol kenarında taş,mıcır ve toprak birikintilerinin oluştuğunu ifade eden vatandaşlar, “Cadde üzerinden hergün yüzlerce araç geçiyor. Yolda yürürken tozdan nefes alınmıyor ve etrafa taş sıçrıyor” açıklamasında bulundular.

 

NE GELEN VAR NE GİDEN

 

Toz toprak yüzünden dışarı bile çıkamadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, “Yol ve çevresi bir karış toz içerisinde kaldı. Konuyu yetkililere ilettik ama ne gelen var ne de giden. Cadde üzerinde gerekli çalışmaların yapılarak mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” serzenişinde bulundular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10