Kapalı Pazaryerinin temeli atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün, Hayrabolu Belediyesi tarafından yaptırılacak olan kapalı pazaryerinin temel atma törenine katıldı.

Hayrabolu 1.03.2017 20:19:00 0
Kapalı Pazaryerinin temeli atıldı

Alpullu Caddesi Askeri Gazino yanında gerçekleştirilen temel atma törenine Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü ve Faik Öztrak'ın yanı sıra, siyasi parti il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, çevre illerden gelen belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

TEKİRDAĞ HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALMAYA BAŞLADI

 

Törende konuşan ve Hayrabolu Belediyesinin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu kendilerine verdiği desteklerden dolayı da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü ve Faik Öztrak da son üç yılda Hayrabolu'nun ve Tekirdağ'ın diğer ilçelerinin çehresinin değiştiğini, çağdaş şehir haline geldiğini söylediler ve Tekirdağ'ın hak ettiği hizmetleri almaya başladığını belirttiler.

 

ALTYAPI İŞLEMLERİ TEMMUZ’DA TAMAMLANACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu'da yapılan ve yapılacak projelerle ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu'da altyapının bitirilerek yolların tamamlandığını söyledi. Diğer ilçelerde altyapı işlemlerinin 1 Temmuz 2017 tarihinde tamamlanacağını söyleyen Albayrak, ‘’Şimdi vatandaşlarımızın sosyal anlamda ihtiyaçlarını gidereceği yatırımlara başladık. Bunlardan ilki kapalı pazaryeri, bunu otopark ve rekreasyon alanı ve sosyal kültürel alanlar takip edecek.’’ diye konuştu.

 

BİZE KÖSTEK OLMASINLAR YETER

 

Halka hizmet vermekten gurur duyduklarını, vatandaşların da bundan gurur duyması gerektiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak" Biz hizmetlerimizi siyaset için değil, vatandaşlarımız için yapıyoruz. Vatandaşlarımız  her şeyin en iyisine layıktır. Tekirdağ'a ne kadar hizmet yapsak az, hiçbirisi yetmez biz sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğiz, bize köstek olmasınlar yeter." diye konuştu.Pazaryerinin temelini diğer protokol üyeleriyle beraber atan Başkan Albayrak Kapalı Pazaryerinin Hayrabolu'ya hayırlı olmasını diledi.

 

376 ADET PAZARCI KAPASİTESİNE SAHİP

 

Eski Fuar alanına 7 bin metrekarelik alana yapılacak olan Hayrabolu Belediyesi Kapalı Pazaryeri yaklaşık 9 milyon liraya mal olacak ve Temmuz 2017 yılında tamamlanacak.  376 adet pazarcı kapasitesine sahip olacak Pazar yerinde yazlık ve kışlık düğün salonu, restaurant ve kafeterya gibi sosyal tesisler de olacak.

 

Haber / Şevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10