Muhasebeciler Haftası Çerkezköy'de de kutlandı

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla dün Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Çerkezköy 1.03.2017 20:25:00 0
Muhasebeciler Haftası Çerkezköy

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KOYDULAR

 

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Muhasebeciler Haftası, Çerkezköy’de de kutlandı. Dün saat 10.15’te Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Etkinliğe Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilci Vekili  Kadir Murat Özsoy , Oda Yönetim Kurulu Üyesi Hasan İşcan ile birlikte yaklaşık 20 kişi katıldı. 

 

VERGİ DAİRESİNİ ZİYARET EDECEKLER

 

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşu yapıldı. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Çerkezköy Temsilcisi Vekili Kadir Murat Özsoy, “ 1-7 Mart Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirlerimizin haftası kutlu olsun.”dedi. Özsoy Cuma günü Çerkezköy’de Oda başkanın katılımıyla  vergi dairesini ziyaret edeceklerini ardından da  saat 12.00’de de Gabralı Otelde meslektaşlarıyla yemekte bir araya geleceklerini belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10