Alanya'ya Madalya için gittiler

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Taekwondo sporcularının Antalya'nın Alanya ilçesinde 1-5 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Ümitler Taekwondo şampiyonasında altın mada

2.03.2017 19:50:00 0
 Alanya

SPORCULARIMIZIN BAŞARILI OLACAKLARINA İNANCIM TAM

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, şampiyonaya hareket öncesi gazetemize yaptığı açıklamada, “Antalya’nın Alanya ilçesinde 1-5 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Ümitler Taekwondo şampiyonasına 3 sporcu ile katılıyoruz. Kulübümüzün başarılı sporcularından olan Berkan Aslan 58 kiloda, Berkay Kaçmaz 63 kiloda, Şahin Yiğit 74 kiloda müsabakalara katılacaktır.Bu şampiyonada da ilçemizi ve ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz ilk üçe girerek madalya kazanmak. Şampiyonaya sporcularımızı sıkı şekilde çok iyi hazırladık. Başarılı olacaklarına da inancım tam.”dedi.

 

BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Şampiyonada madalya için mücadele edeceklerini belirten sporcular Şahin Yiğit, Berkay Kaçmaz ve Berkan Aslan da, “Ümitler Türkiye Şampiyonasında başarılı olmak ve madalya kazanmak için Antrenörümüz Vural Ayaz eşliğinde çok sıkı bir çalışma gerçekleştirerek şampiyonaya iyi hazırlandığımıza inanıyoruz. Hocamızın da belirttiği gibi   bizler bu şampiyonada ilk üçe girmeyi ve madalya kazanmayı amaçlıyoruz hedefimiz de bu yönde. İnşallah başarılı olacağız.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10