Kadınlar 8 Mart'ta Beylice'de Buluşacak

Çerkezköy Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Beylice Düğün Salonu'nda kadınlara yönelik canlı müzik eşliğinde eğlence programı düzenleyecek.

Çerkezköy 3.03.2017 20:36:00 0
Kadınlar 8 Mart

CANLI MÜZİK VE SÜPRİZ ÇEKİLİŞLER OLACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara yönelik eğlence programı düzenlenecek. Beylice Düğün Salonu’nda saat 19:00’da başlayacak olan programda ikramlar, sürpriz çekilişler ve canlı müzik eğlencesi gerçekleştirilecek.

 

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

 

Programa Kızılpınar ve Veliköy’den katılacaklar için Mahalle Evlerinin önünden ücretsiz servis kaldırılacağını ve eğlence programına tüm kadınların katılabileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hayatın her alanında ve tüm dünyada sevgiyi, hoşgörüyü, fedakarlığı ve duyarlığı temsil eden kadınlarımız toplumunun temel taşlarıdır. Yaşamımızın her alanında varlıkları ile onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati veren fedakar kadınlarımızın bu vesile ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Tüm kadınlarımızı düzenleyeceğimiz eğlence programına bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10