MHP Çerkezköy Santrale Karşı Bahçeli Desteği Aldı

Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı kurulmak istenen termik santrale ilişkin bilgi verdi. Bahçeli, "İlgileneceğim" deyip karşı tavır belirledi.

Çerkezköy 8.03.2017 20:51:00 0
MHP Çerkezköy Santrale Karşı Bahçeli Desteği Aldı

Çerkezköy’de “oldu bitti” ile kurulmak istenen termik santrale karşı Meclis desteğinin eli kulağında.  Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz, ilçe teşkilatı ve kadın kolları üyelerinden oluşan heyet Ankara’ya çıkarma yaptı. Ahmet Aydeniz Başkanlığındaki heyet ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi grup toplantısına katıldı. Grup toplantısının ardından heyet MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u makamlarında ziyaret etti.

 

MİLLETİN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

 

Ziyaretlerde MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Aydeniz partinin çalışmaları hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bilgiler verdi. Son günlerde Çerkezköy’ün gündemini oluşturan termik santralle ilgili Bahçeli’ye sunumda bulunan Aydeniz, Bahçeli’nin konuyla bizzat ilgileneceğini ve milletin sağlığının ve mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu kaydetti. MHP Genel Merkezi’nden ayrılan heyet daha sonra başbuğları merhum Alparslan Türkeş’in mezarına gidip dua etti. Heyet Ankara’da son olarak ise Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Atatürk’ü andı.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10