Namağlup lidere tatlı ve meyve ikramı

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı yarın kendi evinde konuk edeceği Kapaklıspor hazırlıklarını bugün yapacağı son idman ile tamamlayacak. YGS sınavından dolayı Pazar günü

9.03.2017 20:13:00 0
Namağlup lidere tatlı ve meyve ikramı

YGS SINAVINDAN DOLAYI KARŞILAŞMA YARIN OYNANACAK

 

Süper Amatör Lig’in 19.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor takımı Kapaklıspor ile karşı karşıya gelecek. Yükseköğretime Geçiş Sınavından (YGS) dolayı Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar Cumartesi gününe alındı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Kapaklıspor karşılaşmasının hazırlıklarına hafta başından itibaren başlarken, bugün yapılacak olan son idmanın ardından maç saati beklenecek.

 

ZOR DA OLSA ÜÇ PUANLA AYRILAN TARAF OLDU

 

Lig’in 18.Hafta karşılaşmasında 1461 Karadenizspor’a konuk olan temsilcimiz ilk devreyi 3-0 gibi net bir skorla önde tamamlarken, ikinci yarıda vasat bir oyun ortaya koymuştu. Ev sahibi ekibin Basklı oyunu ve Metin’in gördüğü kırmız kart ile oyundan tamamen düşen temsilcimiz kalesinde iki gol görmüş ve maçın son düdüğüne kadar oyunu bırakmayarak galibiyet için mücadele etmişti.

 

HIRSLI VE İSTEKLİ OLUŞLARI DİKKATLERDEN KAÇMADI

 

1911 Çerkezköyspor deplasmandan zorda olsa üç puan çıkarırken, en yakın takipçileri Kapaklıspor ile Marmara Ereğlisi Belediyespor takımlarının puan kaybettiği haftada büyük bir avantaj elde etti. Temsilcimizin yarın oynayacağı Kapaklıspor karşılaşması derbi özelliği taşırken, hafta başından itibaren yapılan çalışmalarda 1911 Çerkezköyspor’lu oyuncuların hırslı ve istekli oluşları da dikkatlerden kaçmadı.

 

FUTBOLCULARA TATLI VE MEYVE İKRAMI

 

1911 Çerkezköyspor dün yaptığı idmanın ardından ligin başından buyana futbolcuları biran olsun yalnız bırakmayan Çerkezköy’ün tanınan simalarından Bombacı lakaplı Emlak Danışmanı Rıdvan Küçük, moral ve destek amaçlı futbolculara tatlı ikramında bulunurken, Fevzipaşa Mahallesi esnaflarından Megi Manav işletmecisi Fehim Yalap ile Manavın muhasebecisi Tevfik Karadiş de meyve ikramında bulunarak, takıma desteklerini göstermiş oldular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10