Çanakkale gezileri kaldığı yerden devam ediyor

Son iki yıldır Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenli olarak düzenlenen Çanakkale Gezileri 1 Nisan tarihinde yeniden başlıyor. Gezilerin Nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Ba?

Çerkezköy 15.03.2017 21:18:00 0
Çanakkale gezileri kaldığı yerden devam ediyor

ÇERKEZKÖY TARİHİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

 

İki yıldır düzenli olarak düzenlenen Çanakkale gezileri 1 Nisan tarihi itibariyle yeniden başlıyor. ‘Çerkezköy Tarihi ile Buluşmaya Devam Ediyor’ sloganı ile düzenlenecek Çanakkale Gezileri ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için 2015 ve 2016 yıllarında olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Gezileri düzenliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

GEZİLER 1 NİSAN TARİHİNDE BAŞLIYOR

 

İlk etapta haftanın 3 günü rehber eşliğinde düzenlenecek gezilerin 1 Nisan Cumartesi günü sabah saat 06.00’da başlayacağını ifade eden Başkan Akay, “Nisan ayının sonuna kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, günü birlik olarak düzenleyeceğimiz gezilerimiz sabah saat 06.00’da Belediye Hizmet Binamız önünden başlayacaktır. Çanakkale Şehitliği ve tarihi yarımada gezisinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde otobüsümüz Çanakkale’den hareket edecek ve akşam 21.00-22.00 sularında vatandaşlarımız ilçemize döneceklerdir” diye konuştu.

 

ANKARA GEZİLERİ DE BAŞLAYACAK

 

Gezilerin ücretsiz olacağını belirten Vahap Akay şöyle devam etti; “ilk iki haftalık gezi programına katılmak isteyen vatandaşlarımız 23 Mart Perşembe gününden itibaren nüfus cüzdanları ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvurarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Vatandaşlarımızdan talep gelmesi durumunda hafta içi de Çanakkale Gezileri için otobüs tahsis edeceğiz. Çanakkale Gezilerinin tamamlanmasının ardından ücretsiz Ankara gezileri de başlatacağız”

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10