Karaağaç'taki okula şehidin ismi verilecek

Kapaklı Kaymakamlığı Cumartesi günü şehit aileleri ve gazileri ağırladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Kaymakam Yüzer, yeni yapılacak b

Kapaklı 19.03.2017 22:42:00 0
Karaağaç

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Cumartesi günü saat 10.30'da Howthorn Suites By Wyndham Hotel'de kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıya şehit aileleri, gaziler ve gazilerin ailelerinin yanı sıra, İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve daire amirleri katıldı.

 

AYNI HATA TEKERRÜR ETMESİN

 

18 Mart'ın anısını taze tutmak ve vatan için seve seve canını  veren şehitlerin ve kahramanca mücadele eden gazilerin ailelerini bir arada ağırlayan Kaymakam Yüzer yaptığı kısa konuşmasında öncelikle, daha önce şehit yakınları ve gazilerin şehir içi ulaşımda yaşadığı sıkıntıların ardından cezai yaptırımların uygulandığını ve tekerrür etmesi halinde kendilerine bildirilmesi gerektiğini kaydetti. Şoförlere aynı hataya tekrar düşmemeleri konusunda da uyarıda bulundu.

 

OKULA ŞEHİDİN İSMİ VERİLECEK

 

Karaağaç Mahallesi'nde yapılacak olan okula henüz ismini açıklamadıkları bir şehidin ismini vereceklerini ifade eden Kaymakam Yüzer, "Okul için bir şehit kardeşimizin ismini koymamız yönünde bir istek geldi, bunu geri çevirmemiz olanaksız. Bu isteğin başımızın üzerinde yeri var. Vatanı için seve seve canını veren aziz şehitlerimize ve rahmete kavuşan gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de şifa diliyorum. Bütün daire amirlerimiz burada sizlerin şikayet, dilek ve temennilerinizi dinleyecek; her türlü sorununuzu dile getirebilirsiniz" dedi. Kaymakam Yüzer'in konuşmasının ardından katılımcılar teşekkür ederek salondan ayrıldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10