Kavşak düzenlemesi yapılacak

Cengiz Topel Caddesi 15 Temmuz Şehitleri Camii önünde bulunan ve sık sık vatandaşlar tarafından trafik kazalarına neden olduğu için eleştirilen kavşakta incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vaha

Çerkezköy 22.03.2017 20:23:00 0
Kavşak düzenlemesi yapılacak

DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILACAK

 

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde 15 Temmuz Şehitleri Camii önünde bulunan kavşakta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenleme çalışmaları yapacaklarını belirten Başkan Akay, “Bugüne kadar bahse konu kavşağımızda birçok trafik kazası meydana geldi. Gerek bu kazaların önüne geçmek, gerekse kavşağımızı imar planlarına uygun hale getirmek amacıyla burada bir düzenleme çalışması yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KAZA RİSKİ MİNİMUMA İNDİRİLECEK

 

Kavşak düzenleme çalışmalarının Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılacağını sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Çalışmalar kapsamında yeni oluşturulacak olan kavşağımızın çapı 28 metre olacak. Bununla birlikte yeni bağlantı yolları açılacak ve bu yollar mevcut yollarımıza bağlanarak, kaza riski minimuma indirilecek” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10