Doğan vatandaşlarla buluştu

İlçe ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan önceki gün Marmaraereğlisine'ne giderek vatandaşlarla buluştu.

Marmara Ereğlisi 23.03.2017 20:06:00 0
Doğan vatandaşlarla buluştu

EREĞLİ’DE ÇIKARTMA YAPTI

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Mithat Soylu, Kadın Kolları Başkanı Meral Topçu ve teşkilat üyeleriyle birlikte Marmaraereğlisi halkıyla kucaklaştı. Ziyaretler kapsamında Doğan, ilk olarak AK Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Mithat Soylu önderliğinde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Partililer ile referandum çalışmalarını değerlendiren Doğan, daha sonra İlçe Başkanı Mithat Soylu, Kadın Kolları Başkanı Meral Topçu, koordinatör Leyla Palut, İlçe SKM Başkanı Murtaza Dede ve teşkilat üyeleriyle birlikte Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

EV ZİYARETLERİ DE GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Doğan ve partililer Kaymakam Zehin’i ziyaret ettikten sonra ev ziyaretleri gerçekleştirerek “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyaretler kapsamında Akyol ailesine taziye ziyaretinde bulunan partililer Yeniçiftlik Mahallesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Sultanköy Mahallesini de ziyaret eden Doğan ve beraberindeki AK Partili heyet Sultanköy Mahalle Başkanı Aysel Gündüz ile birlikte ev ziyareti yaparak "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10