Ferdi Doğan'dan bir başarı daha

2016 Balkan Şampiyonu Milli sporcu Ferdi Doğan Sakarya'da düzenlenen Türkiye Wushu (Kunfu) şampiyonasında iki dalda iki Türkiye şampiyonluğu elde etti.

27.03.2017 20:24:00 0
Ferdi Doğan

İKİ DALDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 

3-5 Haziran 2016 tarihinde Edirne’de düzenlenen 3.Açık Balkan Wushu (Kun-fu) Şampiyonasında milli forma altında mücadele eden Çerkezköy'lü sporcu Ferdi Doğan +35 Büyükler kategorisinde Balkan Şampiyonu elde etmişti. Geçtiğimiz günlerde Balkan Şampiyonu olarak Sakarya’da düzenlenen Türkiye Wushu şampiyonasına katılan başarılı sporcu iki dalda da Türkiye şampiyonu olarak başarısına bir yenisini daha ekledi.

 

“BAŞARIYI ÇERKEZKÖY’E ARMAN EDİYORUM”

 

Sarallar ailesinin sponsorluğunda çıktığı şampiyonada duygularını anlatan Ferdi Doğan” Sakarya’da düzenlenen şampiyonaya iyi hazırlandım. Çıktığım müsabakalarda da iyi bir performans sergileyip Türkiye şampiyonluğunu kazandım.  Bana en baştan beri destek olan ve bu şampiyonaya çalışma olanağı sağlayan Power İnşaat yetkililerine ve Foresty City Fitnese Spa çalışanlarına minnettar olduğumuzu ve bu yüzden sorumluluğun bir hayli fazla olduğunu söylemek istiyorum. 2016 yılında elde ettiğim Balkan şampiyonluğundan ötürü bu şampiyona benim için daha önemliydi. Bu başarıyı Çerkezköy’e armağan ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10