Kapaklı Yaza Hazırlanıyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki parklarda bakım onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kapaklı 27.03.2017 20:27:00 0
Kapaklı Yaza Hazırlanıyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor. Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı , “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından parklarda çocuk oyun grupları ve spor aletlerin bakım-onarım ve yenileme çalışması yapılıyor. Parklarda çim biçme çalışması yapılarak yeni bir görünüme kavuşturuluyor. Kent genelinde bulunan parkların bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, parklarda bulunan spor aletlerin değişimi yapılarak bakım-onarımın yanı sıra oyun grupları temizlenip tamiratı yapılıyor.” dedi.

 

FARKLI BÖLGELERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Yine parklarda ihtiyaç duyulan alanlara oturma bankları, kamelyalar ve çöp kovaları yerleştirilerek gerekli boyama ve bakım çalışmaları yapıldığını ifade eden Başkan Mandalı, “Çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak yürütülen çim biçme ve yol kenarlarında bulunan otların temizlenmesi yoğun olarak sürdürülüyor. Ekiplerimiz şu an kentin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.” şeklinde konuştu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10