Kontrolden çıkan araç takla attı

Çerkezköy Kapaklı yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerlere çarparak takla attı. Araç içerisinde bulunan yolcu Zafer Memiş hafif şeki

Çerkezköy 28.03.2017 19:04:00 0
Kontrolden çıkan araç takla attı

AĞACA ÇARPARAK YAN YATTI

 

Dün akşam saat 19.00 sularında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Kapaklı’dan Çerkezköy’e seyir halinde olan 59 US 975 plakalı araç sürücüsü aracın direksiyon hakimiyetini kaybederken, bariyerlere çarparak takla attı. Araç yol kenarında bulunan ağaca çarparak yan yatarken, araç içinde bulunan yolcu Zafer Memiş yaralandı.

 

İTFAİYE EKİPLERİ FACİAYI ÖNLEDİ

 

Kaza mahalline gelen 112 sağlık ekipleri yaralı şahsı Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırırken, şoka giren araç şoförü ise polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kazanın ardından LPG bulunan araçta itfaiye ekipleri gerekli çalışmaları yaparak olası bir faciayı da önlemiş oldular. Kazanın olduğu yol üzerinde trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, aracın çekici yardımıyla kaza mahallinden kaldırılmasının ardından araç trafiği normal akışına döndü.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Polislerin sakinleştirmeye çalıştığı araç sürücüsü daha sonra ekip arabasına bindirilerek Çerkezköy Devlet Hastanesine götürüldü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN – Alim BİNGÖL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10