"Sen Ustanı Unutma" Projesine Muhteşem Klip

Türk müziğine gönül veren birbirinden değerli ustaları, yetişmekte olan yeni nesillere tanıtmayı amaçlayan Pakize Narin Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Sevdal Özmen, "Sen Ustanı Unutma" isimli pro

Çerkezköy 29.03.2017 21:13:00 0

Pakize Narin Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Sevdal Özmen öncülüğünde, Türk müziğine gönül veren birbirinden değerli ustaları, yetişmekte olan yeni nesillere tanıtmayı amaçlayan "Sen Ustanı Unutma" isimli projenin klibi öğrencilerle birlikte çekildi. Eski değerleri yeni nesillere unutturmama adına bu projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Pakize Narin Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Sevdal Özmen “Geçtiğimiz yıl görev yaptığım Diyarbakır Hani Sergen Ortaokulu’nda başlattım bu projenin ikinci klibini görev yaptığım Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde hayata geçirdik. Proje kapsamında okulumuzda okuyan 46 öğrenci ile ‘Tatlı Dilim’ türküsünü klip ile canlandırdı. Montajını bizzat benim yaptığım klip toplam dört ayda çekildi. Bu projenin hayata geçirilmesinde başta okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları çok fazla oldu. Bu klipte şarkı söyleyen ve enstrüman çalan bütün öğrenciler ve öğretmenler okul kadrosunda yer almaktadır” diye konuştu.

 

BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN TIKLANDI

 

Tekirdağ, Kıyıköy, Tepe Piknik alanı, Kazak Gölü, okul bahçesi ve sınıflarda çekilen klip, büyük beğeni toplarken, klip Youtube’de binlerce kişi tarafından tıklandı. Öte yandan kilpte Klarnet’te Tunay Kanburoğlu, akordeonda Janseri Yalçınkaya, bağlamada Hüseyin Demirdelen, klavyede Leyla Karaşın, kemanda Sinem Piradem ve Melisa Söylemez, darbukada Utku Ataberk İğdeli, Elektro gitarda Utku Erünsal, seste ise Buse Eylül Demirhan, Hasan Sağlam, Pınar Altan, Enes Ceylan, Melisa Söylemez, Cenk Kurutaş, Çağatay Demiray, Furkan Eser, Yağmur Şen, Elif Ece Özkardaş, Özgür Güneş Buket Hasmili, Muhammed Can Torun, Alnahed Belhak Nakib, Harun İnci, Sevcan Demir, Filiz Şahin, Mete Mürekkepçi, Tunay Kamburoğlu, Tolga Perkin, Kübra Kaya ve Büşra Güngör yer aldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10