Cinayetin ardından mekana gitmiş

Silivri Büyükçavuşlu Mahallesi Kurtdere mevkiinde Pazar günü çobanlar tarafından bulunan kadın cesedinin 39 yaşındaki Demet Genç'e ait olduğunun tespit edilmesinin ardından cinayet zanlısı olarak deÄ

Çerkezköy 29.03.2017 21:27:00 0
Cinayetin ardından mekana gitmiş

KAMERA KAYITLARI İNCELEMEYE ALINDI

 

Büyükçavuşlu Kurtdere mevkiinde Cumartesi gecesi işlenen cinayetin ardından çobanlar tarafından bulunan kadın cesedinin bir eğlence mekanında çalışan Demet Genç’e ait olduğu tespit edilmişti. Jandarma ve Asayiş ekipleri cinayete kurban giden Demet Genç’in kimliğini tespit etmesinin ardından çalıştığı mekanın güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı.

 

SON OLARAK ARACA BİNERKEN GÖRÜLÜYOR

 

Kamera görüntülerinde Demet Genç’in en son Cuma gecesi saat 03.30 sularında mekandan çıkarak Celalettin Yaran’ın aracına bindiği görülüyor. Celalettin Yaran’ın Cumartesi akşamı iddiaya göre saat 20.00 sularında Çorlu’da kızı ile birlikte yaşayan Demet Genç’in evine gittiği ve kendisini Çerkezköy’deki işine bırakmak için araca binerek ayrıldıkları ifade ediliyor.

 

ÇEVRESİ TARAFINDAN SEVİLEN BİR İNSAN OLDUĞU İFADE EDİLDİ

 

O saatten sonra Demet Genç’ten haber alamayan 13 yaşındaki kızı ve çalıştığı mekandaki arkadaşlarının telefonla kendisine ulaşmak isteseler de başarılı olamadıkları öğrenildi. Cinayete kurban giden Demet Genç’in yaklaşık 20 gün önce eğlence mekanında işe başladığı ve çalışma arkadaşlarının kendi halinde sessiz sakin bir kişi olduğunu söylediği ifade edildi.

 

ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİNİ İFADE ETMİŞ

 

Çorlu’da ikamet eden Genç’in yaklaşık 8 aydır Celalettin Yaran ile birlikte olduğu öğrenilirken, 39 yaşındaki Genç’i sürekli Yaran’ın işe getirip götürdüğü ifade edildi. Son dönemlerde ikili arasında tartışmaların yaşandığı ve bundan dolayı da 39 yaşındaki kadının sürekli çalışma arkadaşlarına ve çevresine Celalettin Yaran’ın kendisini ayrılmamakla tehdit ettiği için zor günler geçirdiğini söylediği öğrenildi.

 

CİNAYET OLAYININ ARDINDAN KADININ ÇALIŞTIĞI MEKANA GİTTİ

 

Cumartesi gecesi yaşanan cinayet olayının ardından Celalettin Yaran’ın, 39 yaşındaki kadının çalıştığı mekana saat 23.00 sularında geldiği kamera kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde Yaran’ın ilk olarak üç kişi ile oturduğu ve yaklaşık yarım saat sonra da mekandan bir erkekle ayrıldığı görülüyor. Pazar akşamı abisinin yanına giden Celalettin Yaran, burada intihar ederek yaşamına son verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10