Tankerin Mazot Deposunu Boşaltmışlar

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Coşkun sokak üzerinde park halinde bir tankerin mazot deposunu boşaltan kişi ya da kişiler kayıplara karıştı.

Kapaklı 3.04.2017 20:42:00 0
Tankerin Mazot Deposunu Boşaltmışlar

MAZOT DEPOSUNU BOŞALTMIŞLAR

 

Kapaklı’da Pazar gecesi meydana gelen olayda kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler park halindeki bir tankerin mazot deposunu boşlattı. Gece geç saatlerde meydana geldiği iddia edilen olayın ardından tanker sahibi Murat Girgin yaptığı açıklamada, “Geçen hafta da aynı sokak üzerinde kamyon ve tankerlerden yaklaşık 10 akü çalındı” ifadelerine yer verdi.

 

ARACI ÇALIŞTIRMAK İSTERKEN MAZOTUN OLMADIĞI ANLAŞILMIŞ

 

İkinci kez tankerinin mazot deposunun boşaltıldığını sözlerine ekleyen Girgin, “Aracımızdan iki kere akü çalınmasının ardından ikinci kez de tankerimizin mazot dolu deposu boşaltılmış. Aracımın şoförü sabah saatlerinde işe gitmek için aracı çalıştırmak istediği esnada mazotun bittiğini görünce beni aradı. Yaşanan olayın ardından vakit kaybetmeden durumu emniyet güçlerine bildirdik.” açıklamasında bulundu.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Cadde üzerinde böyle bir olayın nasıl geliştiğine anlam veremediğini ifade eden Murat Girgin, “Son günlerde hırsızlık olayları baya bir arttı. Yaklaşık bin TL’lik mazotumuz çalındı. Adamlar nasıl bir sistem kullanıyorlarsa mazot deposunun kapağına zarar vermeden dolu mazotu boşlatmışlar. Bu olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin biran önce yakalanmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu. Yaşanan hırsızlık olayı emniyete intikal ederken, konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10