İstinat duvarı onarılıyor

Kızılpınar Mahallesinde tehlike arz eden park etrafında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından istinat duvarı yapım çalışmaları başladı.

Çerkezköy 4.04.2017 20:11:00 0
İstinat duvarı onarılıyor

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

Kızılpınar Mahallesi Hacı Yakup Caddesi üzerinde bulunan park alanın etrafında bulunan eskimiş istinat duvarının işlevini yitirmesi ve yoldan geçen araçlar ve yayalar için tehlike arz etmesi üzerine Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından park etrafında istinat duvarı yapım çalışmalarına başlandı.

 

10 GÜN İÇİNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

 

İstinat duvarının yüksekliğinin en düşük yerde 2, en yüksek yerde ise 4 metreye kadar ulaşacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Buradaki park alanımızın etrafında bulunan eski istinat duvarı geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Bunun üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz burada gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra yeni bir istinat duvarı yapımı için çalışmalara başladı. Yaklaşık 60 metre uzunluğunda olması planlanan istinat duvarının yapım çalışmalarının 10 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.” dedi.

 

DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILACAK

 

Başkan Akay, yeni istinat duvarı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bölgede park düzenleme çalışmalarının gerçekleştirileceğini ifade etti.

 

Haber / Pınar SANCAR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10