Yeni park sokağın çehresinin değiştirdi

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin İstasyon Mahallesi Garnizon Sokak'ta geçtiğimiz hafta başlattığı parkta düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Çerkezköy 5.04.2017 19:58:00 0
Yeni park sokağın çehresinin değiştirdi

PARKIN ETRAFI ÇİÇEKLENDİRİLDİ

 

Garnizon Sokak’taki park alanında gerçekleştirilen revizyon çalışmaları hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz burada park genişletme ve revizyon çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında park alanımızın etrafı bordür taşlarla çevrildi. Parkımızda çim ekimi ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Çocuk oyun grupları, oturma grupları ve fitness grupları yenilendi. Parkımızın etrafı çiçeklendirildi.” dedi.

 

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

 

Başkan Akay, amaçlarının kentin muhtelif noktalarında bulunan park ve yeşil alanları vatandaşların kullanımına kazandırmak olduğunu ifade ederek, “Yaptığımız bu çalışmalarla halkımızın evlerinden çıkıp, aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda park ve yeşil alanlarımızda düzenleme ve yeni park yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10