Bilgisayar sınıfı ilk misafirlerini ağırladı

Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür Merkezi bünyesinde öğrencilerin araştırma ve ödevlerini yapabilmeleri amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan bilgi

Çerkezköy 6.04.2017 20:16:00 0
Bilgisayar sınıfı ilk misafirlerini ağırladı

ARAŞTIRMA İMKANI BULUYORLAR

 

Kızılpınar Kültür Merkezi’nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan bilgisayar sınıfı bölgede eğitim-öğretim gören öğrencilere kapılarını açtı. Bilgisayar sınıfının ilk misafirleri 125. Yıl Ortaokulu ve Kızılpınar Atatürk İlkokulu öğrencileri oldu. Önceki gün okul çıkışında öğretmenleri ile birlikte Kızılpınar Kültür Merkezi’ne gelen öğrenciler, burada hem ödevlerini hazırladılar, hem de merak ettikleri konularda araştırma yapma imkanı buldular.

 

ÖĞRENCİLERE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi olarak eğitim konusuna büyük önem verdiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde eğitim-öğretim gören öğrencilerimiz için Kültür Merkezi bünyesinde Bilgisayar Sınıfı oluşturduk. 15 bilgisayarın bulunduğu bu sınıfımızda araştırma yapıp, ödevlerini hazırlayabilecek. Ayrıca istedikleri çıktıları da buradan ücretsiz olarak alabilecekler. Sınıfımızın tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10