Şampiyonluk maçı Pazar günü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 24.hafta Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Haftaya 54 puanla lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor şampiyonluk yolunda en önemli deplasman

7.04.2017 23:17:00 0
Şampiyonluk maçı Pazar günü

ERGENE SAHASI’NDA OYNANACAK

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ligin bitimine üç hafta kala birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Haftaya 54 puanla en yakın takipçisinin altı puan önünde lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Ergene Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Ergene Sahası’nda saat 15.30’da oynanacak olan karşılaşmadan ev sahibi ekibin galip gelmesi durumda şampiyonda belli olmuş olacak. Ligde 23 puanla 12.sırada yer alan Ergene Belediyespor ise olası bir mağlubiyette ise son iki haftaya sıkıntılı girecek.

 

HEDEF GALİBİYET

 

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ligden düşmemeye oynayan Ergene Belediyespor karşısında zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Ligde en yakın takipçimiz Kapaklıspor ile altı puan farkımız bulunuyor. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Ben futbolcu ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyorum” dedi.

 

KAPAKLI MURATLI DEPLASMANINDA

 

Son haftalarda yaşadığı puan kaybı ile şampiyonluk yolundaki altın tepsiyi 1911 Çerkezköyspor’a ikram eden Kapaklıspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Hayrabolu Belediyespor’u 17-0 mağlup eden Kapaklıspor rakibini mağlup ederek liderin puan kaybetmesini bekleyecek. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Kapaklıspor’un ligde 48 puanı bulunurken, Muratlı Belediyespor ise 35 puanla beşinci sırada yer alıyor.

 

“UMUT VAR”

 

Ligden zirve yarışından uzaklaşmalarına rağmen hala umutlarının olduğunu kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Bu hafta deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Son haftalarda yaşadığımız puan kayıpları lider ile aramızdaki puan farkını açtı. Son üç hafta öncesi liderin maçlarını kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbol üç sonuçlara açık bir spor dalıdır. O yüzden ümidimizi kaybetmeden mücadelemizi lig sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

 

EREĞLİ ÇINARLI’YA KONUK OLACAK

 

Ligde 47 puanla üçüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor ise deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Hayrabolu Belediyespor’a konuk olacak. Hayrabolu Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 15.30. Aynı puanla dördüncü sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen bir diğer takım Büyük Çınarlıspor ile üç puan mücadelesi verecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

HAFTANIN MAÇI ŞARKÖY’DE

 

Ligde haftanın maçı ise Şarköy’de oynanacak. Son haftalarda yakaladığı başarı ile alt sıralardan kurtulmayı başaran Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanda son iki haftayı sıkıntılı yaşamak istemeyen Şarköyspor’a konuk olacak. Ligde Çorlu Gençlerbirliğispor 29 puanla onuncu sırada yer alırken, Şarköyspor ise 25 puanla 11.sırada yer alıyor. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşmada saat 15.30’da başlayacak.

 

KAPAKLI SİTESPOR EVİNDE

 

Ligde kalmayı garantileyen Kapaklı Sitespor ile son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan 1461 Karadenizspor Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecekler. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak. Kapaklı Sitespor ligde 31 puanla sekizinci, 1461 Karadenizspor ise 33 puanlı yedinci sırada yer alıyor. Ligde prestij mücadelesi yapan Saray Belediyespor ise evinde Aşağı Sevindikspor’u konuk edecek. Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada 15.30’de başlayacak.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10