Duyarsızlıkta dünya lideriyiz

Çerkezköy Belediyesi tarafından caddelere araçların düzenli park yapabilmesi adına kaldırım kenarına monte edilen yol babaları duyarsız sürücüler tarafından kırılmaya devam ediyor.

Çerkezköy 7.04.2017 23:27:00 0
Duyarsızlıkta dünya lideriyiz

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE KARŞI DUYARLILIĞIMIZI SORGULUYORUZ

 

Caddelere, parklara ve yol geçiş güzergahlarına bırakılan demir dubalar vatandaşların dikkatsizliği ve duyarsızlığı nedeniyle kırılıyor ve bu durum gelişen ve büyüyen Çerkezköy’de görüntü kirliliğine yol açıyor. Trakya nüfusunun büyük bir bölümünü içerisinde barındıran ve her geçen gün artan nüfus ve istihdam olanakları ile dışarıdan da büyük bir göç alan Çerkezköy’de vatandaşların bu dikkatsizliği ve duyarsızlığı şehre görüntü kirliliğinden başka bir şey katmıyor.

 

İNSANLIĞIMIZI YERLERDE SÜRÜNDÜRÜYOR

 

Nüfus artışıyla şehirleşmenin hız kazanması, sanayi bölgelerine sahip merkezlerde yoğunlaşan kalabalık insan toplulukları, sağlıksız konutlar, gecekondular görünüm kirliliğinin başlıca sebepleri haline gelirken bir de vatandaşların duyarsızlığı eklenince devrilen dubalar Trakya’nın cazibe merkezi Çerkezköy’de gelecek nesile aktarmamız gereken insanlığımızı yerlerde süründürüyor.

 

NE DİYELİM!

 

İşin kötü tarafı yapılan bu duyarsızlıklar diğer vatandaşlar tarafından da görülmesine rağmen müdahale edilmiyor ne yerden kaldırıyorlar ne de bir yetkiliye haber veriliyor. Ne diyelim! Duyarsızlık söz konusu olduğunda Dünya Lideri sıfatını taşıyacak niteliğe erişiyoruz.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10