1911 Çerkezköyspor şampiyon

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 24.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ergene Belediyespor'u 7-0 mağlup eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Tekirdağ Süper

9.04.2017 19:52:00 0
1911 Çerkezköyspor şampiyon

DENİZ İLE ÖNE GEÇTİK

 

Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan 1911 Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede hücum futbolu oynadı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 12.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Şafak’ın pası ile hareketlenen Deniz yerden düzgün vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Ev sahibi ekip Ergene Belediyespor ise temsilcimiz karşısında etkili bir futbol ortaya koyamadı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı ikinci gole ise karşılaşmanın 27.dakikasında ulaştı. Hızlı çıkan 1911 Çerkezköyspor’da Mesut’un ara pasını iyi değerlendiren golcü oyuncu Şafak Törin şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Hakan Tice’nin ayağından bulduğu golle farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında rahat pozisyonlar bulan 1911 Çerkezköyspor ilk devrenin kalan dakikalarında attığının fazlasını kaçırdı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

YEDİ BİTİRDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini üç gollü üstünlük ile tamamlayan temsilcimiz ikinci devrede de durmadı. Karşılaşmanın 46.dakikasında sahneye çıkan Tezcan düzgün vuruş ile skoru 4-0 yaptı. Gelen gollerle birlikte iyice rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda gol şov yaptı. Ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor 60.dakikada farkı beşe çıkardı. Gelişen atakta Deniz müsait pozisyonda topu Şafak’a aktardı. Şafak’ta düzgün vuruş gerçekleştirerek kendisinin ikinci takımında beşinci golünü attı. 70.dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Hakan Tice yerden şık bir vuruş ile skoru 6-0 yaptı. Şampiyonluk şarkılarının söylendiği karşılaşmanın son dakikalarında genç Ramazan sahneye çıkarak maçın skorunu tayin etti.Ligin bitimine iki hafta kala en yakın rakibi ile arasındaki altı puanlık farkı koruyarak şampiyonluğunu ilan eden 1911 Çerkezköyspor’lu teknik heyet ve futbolcular maçın ardından büyük sevinç yaşarak, şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10