Ak Partili Doğan'dan Çerkezköy'de 'Evet' turu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan ve partililer Çerke

Çerkezköy 9.04.2017 19:59:00 0
Ak Partili Doğan

‘EVET’ OYU İSTEDİLER

 

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumuna hem ‘Evet’ tarafı hem de ‘Hayır’ tarafı hummalı bir şekilde sokak çalışması yürütüyor. Bu kapsamda, Cumartesi günü AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından ilçe merkezinde esnaf ziyareti düzenlendi. Esnaf ziyaretine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan ve partililer katılarak, vatandaşlardan ‘Evet’ oyu istedi.

 

“ÇERKEZKÖY’DEN GÜÇLÜ BİR EVET İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy’de esnaf ziyareti sırasında sokakta karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet edip destek isteyen partililer zaman zaman esnaf ve çevreden geçen vatandaşların soruları üzerine değişiklik öngörülen maddeler üzerine açıklamalarda bulundu. Atatürk Caddesinde bulunan işyerlerini tek tek gezen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ve partililer  16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi halk oylamasında evet çıkması halinde, Türkiye’nin daha da güçleneceğini ve bölgesinde söz sahibi bir lider ülke olacağının altını çizdi. İlçe esnafı ve halkın sorunlarını gidermek için güçlü bir hükümet ile güçlü bir anayasanın önemine değinen Doğan, halkın çoğunun evet demesiyle birlikte ülkenin de geleceğinin güçleneceğini söyledi. Çerkezköy’den güçlü bir ‘Evet’ desteği istediklerini kaydeden Doğan,  daha sonra partililer ile birlikte Belediye meydanında kurulan ‘Evet’ çadırını da ziyaret ettiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10