NKÜ'yü gezdiler

Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri, Namık Kemal Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Birimi personeli eşliğinde kampus içerisindeki Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari

Çerkezköy 10.04.2017 20:22:00 0
NKÜ

BİLGİLER ALDILAR

 

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Sevim Gaytancıoğlu öğrencilere basılı materyaller dışında üniversitenin sahip olduğu elektronik kaynaklar ve veritabanı hakkında bilgiler verdi. İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr Yakup Bıyıkoğlu ve Yrd.Doç.Dr Vezir Harman fakültedeki derslerin işlenişi ve müfredat hakkında bilgi verirken Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Arş.Gör. Erdem Ayyıldız da öğrencilere yetenek sınavları, BESYO’daki ders içeriklerinden bahsetti.

 

MERAK ETTİKLERİNİ SORDULAR

 

Gezi esnasında öğrencilere kampus ve kampus de yaşam, taban ve tavan puanı ilaveten burs olanakları hakkında bilgi verildi. Öğrenciler birimlerin ilgili akademisyenlerine merak ettikleri konular hakkında soru sorma imkanı buldular ve Namık Kemal Üniversitesini de yakından tanıma imkanını elde ettiler. Üniversiteyi ve kampus hayatını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversite yetkililerine teşekkür ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10