Tepe Ortaokuluna 3 boyutlu teknoloji sınıfı

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları'nda ki 'Tepe İlk ve Ortaokulu' Geleneksel okul resim ve el işleri sergisinin açılışını yaptı.

Çerkezköy 12.04.2017 20:50:00 0
Tepe Ortaokuluna 3 boyutlu teknoloji sınıfı

Bunun yanı sıra, okula kazandırılan 3 Boyutlu Teknoloji sınıfının da tanıtımı gerçekleştirildi. Törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz, ilçedeki okulların Okul Müdürleri, Tepe  ilk ve Orta okulu Müdürü Mehmet Erçin, Müdür Yardımcıları okul öğretmenleri ve yarışmalarda derece alan öğrenciler katıldı.

 

SERGİNİN AÇILIŞINI ABBAN, GÜMÜŞ, DANIŞMAZ ve ERÇİN BİRLİKTE YAPTI

 

Tepe Ortaokulunun geleneksel resim ve el sanatları sergisinin açılışını Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Tepe İlk ve Ortaokul Müdürü Mehmet Erçin ve Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan, birlikte kurdeleyi keserek gerçekleştirdiler.

 

KAYMAKAM ABBAN SERGİYİ BEĞENDİ

 

Sergi açılısının ardından Kaymakam Atilla Selami Abban İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Tepe  İlk ve Ortaokul Müdürü Mehmet Erçin ve okul müdürleri sergiyi birlikte gezdiler. Öğrencilerin el emeği ve göz nuru ile yaptıkları çeşitli resimler, maketler, el işleri bu sergide sergilendi. Kaymakam Abban öğrencilerin bir birinden güzel ve ilginç el emeklerini çok beğendiğini belirtti. Öğrenci ve öğrencilere bu işlerde yardımcı olan öğretmenleri tebrik etti.

 

TEKNOLOJİ SINIFINI KAZANDIRILMASINI SAĞLAYAN GÜMÜŞ VE OKUL AİLE BİRLİĞİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sergi ziyaretinin ardından program okulun konferans salonunda okula kazandırılan 3 Boyutlu teknoloji Sınıfının tanıtımı yapıldı. Ardından yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve okullara ödülleri verildi. Okul salonunda gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Tepe ilk ve Orta Okul Müdürü Mehmet Erçin bir konuşma yaptı. Erçin; “Okulumuza kazandırılan 3 Boyutlu teknoloji sınıfının tanıtımına hoş geldiniz. Teknoloji her alanda olduğu gibi okulumuz Yabancı dil ağırlıklı olması dolayısıyla Fen, edebiyat, matematik ve yabancı dil derslerinde öğrencilerimizin derslerde faydalanması için okulumuza 3 Boyutlu Teknoloji sınıfı kazandırdık. 40 Bin liraya mal olan bu 3 boyutlu teknoloji sınıfımız oluşturulmasında İle Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş ve Okul Aile Birliğimizin katkı ve destekleri oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İNGİLİZCE KELİME OYUNUNDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VE OKULLARA ÖDÜL VERİLDİ

 

Okul Müdürü Erçin’in konuşmasının ardından, bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel İngilizce Kelime Oyunu turnuvasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Atilla Selami Abban ödüllerini verdi. Yarışmada birinci Tepe Ortaokulundan Efnan Törnük, ikinci  75.Yıl Ortaokulundan Tankut Bayramoğlu,üçüncü İmam Hatip Ortaokulundan Berat Demiryürek ve dördüncü Nurullah Narin Ortaokulundan Burcu Esen oldu Okul bazında da ilk üçe giren okullara ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş verdi. Okul Bazında yapılan turnuvada ise birinci Tepe Ortaokulu, ikinci 75.Yıl Ortaokulu, üçüncü ise Nurullah Narin Ortaokulu oldu.

 

TEKNOLOJİ SINIFI TANITILDI

 

Ödül törenin ardından okula kazandırılan 3 Boyutlu Teknoloji sınıfının tanıtımını okul öğretmenlerinden Müjdat Özbay yaptı. Tanıtım öncesi salonda bulunan davetlilere 3 boyutlu gözlükler dağıtıldı. Daha sonra Özbay ekranda çeşitli görseller sunarak 3 boyutlu Teknolojiden öğrencilerin çok daha iyi faydalanarak bilgileneceklerini anlattı. 3 boyutlu  Teknoloji sınıfının tanıtımında görsellerde insan vücudu konu edildi. Sonra program, verilen ikramlarla son buldu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10