Şampiyon kupasını alacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 25.hafta bugün oynanacak. Geçtiğimiz hafta Ergene Belediyespor'u deplasmanda farklı mağlup ederek şampiyonluğunu ilen eden 1911 Çerkezköyspor kendi saha ve seyircisi önünde 

14.04.2017 23:12:00 0
Şampiyon kupasını alacak

MAÇ 13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Geçtiğimiz hafta Ergene Belediyespor’u deplasmanda 7-0 mağlup ederek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 25.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Şarköyspor’u konuk edecek.  Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

KAPAKLI DERBİSİ VAR

 

Ligde ikinci sırada bulunan Kapaklıspor ise Kapaklı derbisinde Sitespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde Kapaklıspor’un 51, Kapaklı Sitespor’un ise 34 puanı bulunuyor. Kapaklı Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlayacak.

 

ERGENE BELEDİYESPOR’UN ÖLÜM KALIM MAÇI

 

50 puanla üçüncü sırada yer alan  Marmaraereğlisi Belediyespor ise 23 puanla on ikinci sırada yer alan Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Şarköyspor’un 1911 Çerkezköyspor deplasmanından bir puan alması halinde, Ergene Belediyespor ise olası bir mağlubiyet alması durumunda Hayrabolu Belediyespor ve Büyük Çınar’ın ardından ligden düşen üçüncü takım olacak.

 

ÇORLU KÜLTÜRSPOR ÜÇ PUAN ARIYOR

 

Ligde dördüncü sırada bulunan Çorlu Kültürspor ise 30 puanla ligde kalmayı geçtiğimiz hafta garantileyen Aşağısevindikspor ile karşı karşıya gelecek. General Basri Saran Stadyumunda Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada 13.00’de başlayacak. Ligden düşmesi kesinleşen Hayrabolu Belediyespor ise evinde Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hayrabolu Belediyespor’un ligde 9, Muratlı Belediyespor’un ise 35 puanı bulunuyor. Hayrabolu Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşmada  15.00’de başlayacak.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR YÜKSELİŞTE

 

Ligde son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla rahatlayan 1461 Karadenizspor ise ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Son haftalarda yakaladığı inanılmaz çıkış ile ikinci devrenin en fazla puan toplayan takımları arasında yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde beşinci sırada bulunan Saray Belediyespor’u ağırlayacak. General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşmada saat 15.30’da başlayacak.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10