Millet iradesini sandığa yansıtacak

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Çerkezköy'de 'Evet' ve 'Hayır' çadırlarını ziyaret etti. Önsel yaptığı aÃ

Çerkezköy 14.04.2017 23:21:00 0
Millet iradesini sandığa yansıtacak

EVET HAYIR ÇADIRLARINI ZİYARET ETTİ

 

Referandum çalışmaları için Çerkezköy’e gelen MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, ‘Evet’ ve ‘Hayır’ çadırlarını ziyaret etti. İl Başkanı Önsel’e MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ile İlçe Yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Cuma namazı sonrasında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatının kurduğu ‘Hayır’ çadırını ziyaret eden Koray Önsel, ardından MHP İlçe Teşkilatının ‘Evet’ çadırını ziyaret etti. 

 

SONUÇLARIN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

İl Başkanı Önsel daha sonra MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ile birlikte Ak Parti Çerkezköy İlçe teşkilatının ‘Evet’ çadırına geçti. MHP’li heyeti Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Birlik beraberlik için ‘Evet’ çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, milletin bekası için birlik beraberlik içinde evet dediklerini ifade etti. Öğe ayrıca sonuçların hayırlı olmasını temenni ederek MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   

 

ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ak Parti ile MHP İlçe yönetimlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ededen MHP İl Başkanı Koray Önsel, “Referandumda milletimiz 18 madde için oyunu kullanacak. Referandum süreci yaklaşık 2 aydır aktif şekilde devam ediyor. Liderimiz Devlet Bahçeli süreci başlattı ve evet için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılacak olan anayasa değişikliği referandum seçimi ile Türk milletinin birliği, dirliği ve beraberliği için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

 

Önsel konuşmasının sonunda ise, “Seçimlerin ardından yine hep birlikte ülkemiz için çalışacağız. Fetöcü şerefsizlerin yaşattığı badireye hepimiz şahit olduk. Bu yüzden bu süreci önemsiyoruz. 17 Nisan sabahı şerefli Türk milleti evlatları birlik ve beraberliklerine devam edecek. Milletimiz iradesini sandığa yansıtacak. Sonuç her ne olursa olsun birlik beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10